ARTACASA op Affordable Art Fair Amsterdam (AAF)

De AAF viert deze oktober haar vijfde verjaardag. Kom naar de jubileumeditie in het Westerpark en geniet van betaalbare kunst!

Van 27 t/m 30 oktober 2011 zal de AAF opnieuw plaatsvinden op het Westerpark! De Affordable Art Fair biedt ruimte voor een grote diversiteit aan kunst. Van klassiek tot vernieuwend, en van abstract tot figuratief, in verschillende disciplines schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, tekeningen.

AAF biedt naast dit gevarieerde kunstaanbod ook diverse (gratis) workshops aan. Hierbij leren de bezoekers verschillende technieken van de kunstenaars zelf en kunnen hun eigengemaakte kunstwerk mee naar huis nemen. Daarnaast is er een professionele kinderopvang waardoor je als ouders rustig rond kunt kijken en kan je zelfs je aankoop gratis laten inpakken. Kortom, de perfecte omstandigheden voor de start of uitbreiding van een verzameling.

ARTACASA is te vinden in de gashouder standnummer: J6

Meer informatie te vinden op: www.affordableartfair.nl

 
 
0 Reacties. Geef je reactie of geef een Trackback.

 

You must be logged in to post a comment.